Filozofie

Profitați de serviciile noastre în Îngrijirea de 24 de ore

Concepția noastră în domeniul asistenței

Prin Îngrijirea de 24 de ore oferită de Lahner Pflege, oamenii vârstnici sunt asistați și îngrijiți la domiciliu. Suntem de părere că o modalitate de îmbătrânire în demnitate nu ar trebui să constituie o extravaganță, ci să fie accesibilă oricărei persoane. Din această cauză depunem eforturi pentru a oferi serviciile noastre la un preț accesibil – cu gradul de îngrijire medicală corespunzător și finanțarea, îngrijirea de 24 de ore.

Mai doriți informații în legătură cu Îngrijirea de 24 de ore sau cu finanțarea?

filozofie

Aflați mai multe despre noi
Asistență de 24 de ore, afectuoasă, la un preț corect

Punem mult preț în cadrul asistenței și îngrijirii de 24 de ore pe evitarea costurilor suplimentare inutile – deoarece un om vârstnic care necesită îngrijire nu are nevoie cu orice preț de o asistentă medicală sau îngrijitoare cu diplomă, care vorbește perfect germana, dimpotrivă, de o îngrijitoare la domiciliu, afectuoasă și de încredere, care să-l sprijine în toate domeniile vieții. În acest sens, atenția noastră constă în faptul de a respecta dorințele și necesitățile individuale ale vârstnicilor.

Respect și demnitate: Pentru noi, omul se află în centrul atenției

Prin oferta noastră de servicii, dorim să dăm posibilitatea clienților noștri să-și petreacă amurgul vieții în mediul lor familiar și obișnuit. Un comportament respectuos este pentru noi tot atât de firesc precum este atenția față de necesitățile de natură socială și psihică ale clientului. Pentru că ne dorim să fiți mulțumiți de serviciile noastre de asistență, în toate privințele!
Pentru întrebările dvs., precum și programări, vă stăm la dispoziție – ne puteți contacta fără întârziere!

Profitați în calitate de îngrijitor/îngrijitoare 24 de ore de un salariu foarte bun și de aprecierea vârstnicilor

Lahner Pflege și-a luat angajamentul să organizeze o intermediere de înaltă calitate pentru Îngrijirea de 24 de ore. Îi sprijiniți pe vârstnici în acest fel să rămână independenți la propriul lor domiciliu.

Munca aceasta face plăcere!

Pe lângă funcția de îngrijire preluați și rolul partenerului de distracție. Petreceți timp cu clienții și purtați discuții interesante cu ei. Îngrijirea de 24 de ore nu presupune o muncă de 24 de ore. Nu sunteți un robot, iar nimeni nu vă pretinde să fiți unul. Ca și la oricare loc de muncă, beneficiați în cadrul Lahner Pflege de pauze de muncă și recreere. Desigur că pentru aceasta vă stă la dispoziție o cameră individuală la domiciliul vârstnicilor.

Sunteți interesată să munciți ca îngrijitor/îngrijitoare la Lahner Pflege? Vă rugăm să ne contactați neîntârziat!